Årets Gneisti Open bjöd på en hel del regn, men humöret var på topp hos de flesta ändå. Höjdpunkten är förstås lördagens maskeradtölt. Klara var tävlingsdjävulen som jag drabbades av. Hur gulligt som helst red de runt i nån slags pass som jag tror att publiken gärna sett mer av! Delad seger gav dessutom vårat nummer :)

Garpur och jag tävlade i F1, hade en liten förhoppning om att fixa den där kvalgränsen, men det vill sig inte riktigt. Jag tyckte han kändes fin, men inte tillräckligt tydligen. Men det tog vi igen i finalen då vi belönades med 6.0 för pass. En domare gav oss till och med 6.5, kändes mycket bra och gav oss en andraplats på totalen 5.52. Vi startade även i PP1 där vi kom trea, lyckades inte sätta läggningen i andra löpet, men annars är jag nöjd. Startade även i speedpass (4:a) och i T2 där jag var enda startande. Inför T2 så kändes han fantastisk i uppvärmningen, bättre än någonsin faktiskt, lösgjord, uppe och framme! Då kommer världens skyfall och dränker oss, collectingring samt banan, så det fina vi hade på de hårda vägarna i uppvärmningen var som bortblåst eller nergrävt i gruset. Vi fick ändå 5.50 totalt och 6.1 av en domare. Det finns där!