Islandsresa del 1

Är i Reykjavik som avslutning på den första resan till Hólar. Har haft en mycket bra och lärorik start på min praktikperiod, där jag fått delta vid olika studier. Har även hunnit med att kika lite på vad de som studerar på Hólar gör på sina ridlektioner. Även om jag inte förstår Isländska så bra går det att förstå andemeningen och se på vad de gör.

Nu har jag fått med mig ett litet metodutvecklingsarbete hem som jag ska göra mitt bästa för att hinna göra klart innan nästa resa i mitten på februari. Då ska vi fortsätta på den studie vi påbörjade samt att jag har ett litet vattenmätningsprojekt att genomföra. Praktiken har hittills motsvarat mina förväntningar och det känns kul att få vara med ute i en forskningsverksamhet. Målet är att nå dit en dag, någon gång i framtiden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: