Den 8 maj är du välkommen på temadag om sits och sadel.

Vi startar dagen med teori och clinic om ryttarens sits och vad den senaste forskningen säger. Därefter går vi igenom deltagarna både avsuttet och uppsuttet och analyserar ryttare, häst och sadel för att hitta en balanserad sits där du som ryttare har lättare att inverka på din häst när ni båda är i balans med målet att både häst och ryttare ska vara i egen bärighet. Du kommer även få med dig vad du behöver stärka avsuttet för att få en bättre sits. Det går även bra att vara med utan egen häst, begränsat antal platser med lånad häst. Vill du bara vara med till fots går även det bra.

Under dagen finns även möjlighet att prova Equipes sadlar och se delar av deras övriga sortiment, ingår om du är med på temadagen. Är du intressad av att endast prova sadel bokar du det direkt med Annethe.

Kostnad: 1050 kr inkl fika och uppstallning till hästen. Endast clinic och teori 400 kr/person inkl fika

Smittskyddsinformation (Covid-19/EHV-1): Dagen kommer att hållas helt utomhus, självklart kommer du bara om du och din häst är helt friska, tag gärna tempen på er båda på morgonen. Skulle vi bli sjuka eller det kommer ändrade rekommendationer från FHM ställs dagen in och kurskostnaden återbetalas. Under dagen håller vi avstånd. Munskydd och handsprit finns tillgängligt.

Anmäl dig här eller via FB meddelande.

Välkomna!